10bet bonuskod

10Bet erbjuder dig bäst odds du kan hitta på internet!


bäst odds hos 10bet sports

10Bet är en onlinespelsida från Cypern. Hemsidan reguleras av UK och Curacao Gambling. Hemsidan har 14 språk och 18 aktiva valutor som den arbetar med. Dessa valutor är: AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, JPY, MYR, NOK, PLN, RMB, RUB, SEK, SGD, TRY, TWD, USD, ZAR.

En av fördelarna med 10Bet är att den har live onlinebetting. Efter Bet365 stängde sitt val av livebetting för många kunder, erbjuder 10Bet livebetting online för alla konton. I detta sammanhanget erbjuder de nästan 20.000 liveevents varje månad.

Som ny medlenm får du en 50% insatsbonus. Dock får denna bonus inte överstiga $200. För vissa regioner eller tider gäller andra kampanjer. Du kan sätta in och ta ut pengar precis som på alla andra större spelsidor: Med hjälp av ditt VISA eller MasterCard, Skrill, Neteleer eller WebMoney.

En nackdel hos 10Bets hemsida är att även om det inte är några transaktionsavgifter på hemsidan under de första 30 dagarna, kan bankuttag kräva en avgift på $5. Detta är ganska mycket med hänsyn till faktumet att beroende på vilken insättningsmetod som används, är den minsta insatsen $10 till $25 eller detsamma i ekvivalenta valutor.

© Betexplorer.net

Registrera dig med 10Bet och få en otrolig bonus!


bäst odds hos 10bet sports

Plattformen som används av 10Bet är klassisk. Sportnavigationsmenyn presenteras på vänsterkolumnen medan spelraden är åt höger. Spelen och oddsen visas i mitten av sidan. Spelraden ser ut som en shoppingvagn och gör dig alltså benägen att multibetta snarare än att använda en rad åt gången.

Navigationspanelen är intuitiv och överlag är användargränssnittet välgjort. Om du vanligtvis satsar mer än en rad åt gången kommer du älska denna hemsidan.

För specifika sportmarknader är 10Bet inte välutvecklat. Om du vill spela på små nationella mästerskap eller spel är detta inte rätt hemsida för dig. De har dock de större europeiska fotbollsligorna och även NHL, NFL, NCAA, NBA och MLB. Livebettingtjänsten som erbjuds av 10Bet.com är också lätt att använda. Stora liveevents väljs på olika spelmarknader.

Även om bonuspengarna är svåra att ta ut och marginalen inte är särskilt låg har 10Bets hemsida ett bra och intuitivt gränssnitt och en fantastisk livebettingtjänst.

© Betexplorer.net

Betexplorer.net rekommenderar 10Bet !


bäst odds hos 10bet sports

Den maximala insatsen för en enstaka event är oftast $100,000 men går att överskrida ibland med hjälp av hemsidepersonalens godkännande. Bettet kan då komma att ha ett annat odds.

Marginalen som 10Bet har på sina bets är 6%. Detta är inte högt eller lågt, men det är förhållandevis nära industrisnittet för de högst rankade spelhemsidorna. Mindre men mindre pålitliga sidor har mindre marginaler som går lägre än 5% så du kan inte kalla 10Bet billigt.

Dess fördelar är att sidan är pålitlig och enkel att använda. Var försiktig när du får gratis spelbara pengar. Alla bonuskrediter som du får måste spelas minst 5 gånger på odds över 1.3. Detta måste göras inom de första 3 månaderna efter att du fått gratispengarna.

Plattformen som används av 10Bet är klassisk. Sportnavigationspanelen presenteras på vänstra kolumnen medan spelraderna är åt höger. Spelen och oddsen visas i mitten av sidan. Spelraderna har utseendet av en shoppingvagn vilket gör dig benägen att multibetta snarare än att spela en rad åt gången. Navigarionspanelen är intuitiv och överlag är gränssnittet välgjort. Om du oftar satsar på fler än ett spel åt gången kommer du att älska denna hemsidan.

© Betexplorer.net