Betfair bonuskod

Betfair erbjuder dig bäst odds du kan hitta på internet!


bäst odds hos betfair sports

Betfair arbetar under en Gibraltar-licens genom högkvarteren i västra London. Företaget grundades år 2000. Betfair har flest klienter i Storbritannien (1.1 miljoner brittiska kunder). Företaget tjänar pengar på att ta en provision av 5% på klienternas nettovinster. Denna summan kan sjunka så lågt som 2% om de satsade pengarna är högre. Allt gott fram till nu, men vänta tills du tjänar för mycket en längre tidsperiod. Betfair straffar dig för att vinna genom att ta minst 20% av dina bruttovinster om du tenderar att vara en vinnande spelare. Utanför Storbritannien, är Betfair inte så populärt. De har dock ett dotterföretag i USA som bara gör hästar, och det är också utvecklar i Bulgarien och Italien.

Det finns många kontroverser som relaterar till Betfail. Från att inte betala utdelningar till ägare till datastöld, eller till och med inte betala vinnare på en tennis match eftersom de beslutade att vissa spelare fuskade. Detta är ingenting jämfört med premiumavgiftern som Betfair introducerade 2008. Denna avgiften gör att vinnare betalar mer. De motiverade denna avgift genom att förklara att den bara gäller för 0.5% av spelarna. Därför, är vinnarna få och trots dess tar de mer betalt av dem. En skandal bröt ut 2011 när de ökade denna avgift för vissa spelare till 60%.

© BetExplorer.net

Registrera dig hos Betfair och få en otrolig bonus!


bäst odds hos betfair sports

Om du tror att du i alla fall kommer ha din data säker, tänk om. 90.000 bankkontodetaljer stals av hackare år 2011 från Betfail. De insåg det inte förrän 6 dagar senare och de höll det hemligt I 4 månader.

Visste du? Betfail erbjuder fantastiska bonusar. Beroende på tiden på året och

nuvarande kampanjer kan du få tunga bonusar genom att på med i Betfail. Dessa ges som pengar att spenderas på spel och kan uppgå till tre gånger pengarna du investerar. Ett erbjudande för en bonus är att du sätter in $10 i kontot och för ytterligare 30$ spelbara kontanter. Om du hänvisades av en vän att gå med i Betfair får han också $25 att satsa för. Därför är det ganska tilltalande att spela med Betfair när du är ny.

Betfair tillhandahåller vissa riktigt användbara fördelar. Till exempel har du Cash Out+ funktionen. Om du placerade ett bet på en fotbollsmatch och ditt lag vinner med 1 ? 0 men om du är osäker på om de verkligen kommer att vinna, kan du få tillbaks dina satsade pengar med lägre odds. Bara använd Cash-Out+ och din risk minskar ögonblickligen, men även dina vinningar.

Betfair förlitar sig främst på sina kunder i Storbritannien som har använt denna platformen under en lång tid och inte är villiga att börja spela på ett annat konto på en annan websida. Om du är brittisk och alla dina vänner använder Betfail, använd gärna denna platformen eftersom det inte finns något allvarligt fel med den. Om du har chansen att använda en annan dock, och du vill spela för mer än de där 40$, öppna inte ett Betfair-konto.

© BetExplorer.net