Betway bonuskod

Betway erbjuder dig de bästa oddsen du kan hitta på internet!


bäst odds hos betway sports

Betway är en Europeisk spelhemsida som startades 2006 i Malta. Dess huvudfördelar är deras goda marginaler och intuitiva plattform. Betway har utvecklat sig inte bara i Malta utan även I London, Sydafrika och till och med Australien. Spelplattformen har inte en licens för spelare från USA. Den största fördelen när man använder Betway är att du arbetar med de bästa mjukvaruutvecklarna i industrin.

Onlinesäkerhet och kryptering är också av högsta klass så du kan anförtro dem din privata information. Sportmarknaderna de erbjuder är enorma, med över 10.000 turneringar att spela på för olika sportevents. Lovebettingen är också ett alternativ som ges av Betway. Mobilversionen av hemsidan är precis så bra som den normala, med många spelare som bettar fårn en telefon eller en padda.

Ännu en stor fördel med Betway är kundtjänsten som svarar snabbt, antingen via telefon, e-post eller live chat. Kundtjänst är tillgänglig non-stop och de har personal för 15 tillgängliga språk.

För betalningar och uttag accepteras de vanliga korten tillsammans med de vanligaste betalprocessorerna. Vissa regioner har ibland specifika betaltjänster som också finns tillgängliga. Överförinarna går snabbt, oftast ögonblickligen, med vissa små undantag i fallet med vissa betaltjänster. Den minsta insatsen är på 10 EUR eller i ekvivalenta valutor.

© Betexplorer.net

Registrera dig hos Betway och få en fantastisk bonus!


bäst odds hos betway sports

Sporterna de täcker går från fotboll till tennis, boxning, hockey och många mer. Du kan satsa både innan spelet och även in-game. Det enda problemet relaterat till in-game betting är att det inte finns någon livestreamingtjänst att hjälpa dig i detta avseender. Konsolen däremot är lätt att använda och reagerar snabbt. När det handlar om spel, har Betway allt. Spelsidan har alla möjliga sorters produkter och du kan vara säker på att du hittar en du gillar.

Angående bonusar, finns det ett stort utbud av dem på Betway. För nykomlingar får du ytterligare 250 EUR för de första 250 EUR du sätter in. För den andra insatsen får du 65 EUR för dina investerade 250 EUR, och för den tredje insatsen går du 250 EUR för en investering på 500 EUR. Detta gäller ekvivalenta valutor också. Dock kommer du troligtvis inte kunna njuta av dina gratispengar eftersom du behöver investera dem och vinna 50 gånger så mycket på en vecka för att kunna få dem.

Det finns vissa andra kampanjer under året som bara kräver 30 gångers vinst för att man ska kunna få dem. Angående bonusar hos Betway är de bästa reserverade för storspelare. En insats på 10.000EUR ger dig 500 krediter och en chans att vinna en Porsche Cayenne. Ta en titt på hemsidan och berätta för och vad du tycker.

© Betexplorer.net