Angers – Nancy Speltips

Angers	-	Nancy

Angers har bara förlorat en match i sina senaste fyra matcher, men de är fortfarande simmar för nära nedflyttning zonen och en vinst här skulle enormt positivt. För närvarande är de bara två poäng från botten tre, men de är på en två-match obesegrad i rad.

Oavgjort mot Rennes och en 2-1 vinst borta till Lille har sett klubben plocka upp fyra punkter från de senaste sex och hemma de har förlorat bara en gång i sina senaste fem matcher. De har förlorat 25% av deras spel hemma och vann 40%.

Nancy har bara vunnit en match i sina senaste fyra matcher, inklusive förlora två på studs nyligen. Förlora både Montpellier och Lyon levereras klubban 7 mål utan svar, och även om Angers är en resa mer på deras nivå är det fortfarande en borta match. Nancy har förlorat 5 matcher på vägen denna säsong och vann bara två. Deras senaste bortaseger var en 2-0 resultat över Nantes.

I de fyra hemmamatcher har lagen spelat århundrade Angers förblir obesegrad med två segrar och två oavgjorda. Tre av dessa hemmamatcher har sett färre än 3 mål så vi har en 75% framgång på denna marknad. Det finns också en 75% framgång för att se Angers vinna i halvtid.

© BetExplorer.net