Atalanta – Crotone Speltips

Atalanta	-	Crotone

Atalanta kommer att se att fortsätta verka för europeisk fotboll som de välkomnar kämpar debutanter Crotone till Stadio Atleti Azzurri d’Italia på lördag kväll.
La Dea just nu är på 45 poäng, som ser dem i femte. En topp tre plats kan vara en bro för långt, eftersom de är sex poäng bakom Napoli. Med detta sagt, det är inte helt möjligt, men i dagsläget, Italiens tre representanter i Champions League ser ut att vara Juventus, Roma och Napoli.

Dock är Europa League säkert väl inom räckhåll och de för närvarande är faktiskt över AC Milan, Lazio och Fiorentina. Naturligtvis måste de vara på sin vakt, särskilt när det gäller den Biancocelesti. Men med Rossoneri och Viola möte upp på söndag, kommer Atalanta ser att dra nytta av en – eller båda – sidor släppa poäng.

Efter att ha vunnit sju av sina åtta senaste hemmamatcher, kommer Atalanta verkligen att tycka deras chanser mot en Crotone sida som har plockat upp bara två poäng hemifrån. Den Squali är på en tre match förlorande strimma och har ännu att vinna en väg fixtur, plus, de har gjort mål bara en gång av sina senaste bortamatcher.

Crotone trodde att de hade vänt ett hörn, men nu har förlorat till Juventus, Roma och Palermo. Medan nederlagen till Bianconeri och Giallorossi förväntades, återföring mot Rosanero var ganska nedslående – särskilt med tanke på att sicilianare är också en karl nedflyttning kandidat. Trots att laget verkar vara bättre, är resultaten på planen inte matchar sina ansträngningar, och de kunde hitta det verkligen svårt att få ut något av lördagens fixturen.

Atalanta har ett register över W12-D4-L4 i sina senaste 20 hemmamatcher mot lag som rangordnas dem i tabellen.
Efter de första 24 matchdagar i denna kampanj har Atalanta redan motsvarade deras totala poäng stämmer från förra säsongen (45 i 38 ligamatcher).
La Dea är bara ett av tre lag ännu att förlora en hemmamatch (de andra är Juventus och Roma).
Crotone har misslyckats att göra mål i sex av sina senaste 8 matcher.
Den Squali har förlorat 12 av sina senaste 14 bort fixturer.
Crotone och Pescara har båda förlorat 17 matcher – det mesta av alla lag i högsta serien.

© BetExplorer.net