Atalanta – Pescara Speltips

Atalanta	-	Pescara

Atalanta var på fel ände av ett missfoster resultat förra helgen, som de var hamrade på San Siro. En 7-1 förlust på Inter Milan var ett stort bakslag i sin push för en plats i Europa League. De gled ner till sjätte plats i tabellen efter att nederlaget. Även om det bestämt stoppas deras utmärkta senaste form, kan la Dea komma tillbaka på rätt spår i helgen. De värd ligans undersida Pescara, som bör vara en enkel seger.

Det är svårt att se besökarna dra bort en upprörd, särskilt med tanke på deras fruktansvärda formen denna term. De har förlorat 11 av sina 14 bortamatcher hittills. Delfini har förlorat 71% av sina bästa flygmatcher den här säsongen, sätta dem på väg mot en snabb återgång till genomsnitt Serie B. Pescara bara 0,36 poäng per match på vägen, så de kommer att kämpa för att problem Atalanta.

Värdarna har vunnit 69% av deras spel hemma den här säsongen, och de tar på en Pescara sida som har förlorat 10 av deras sista 11 bortamatcher. Deras respektive formen tyder på att detta är en perfekt chans för Atalanta att studsa tillbaka från sin bakslag i Milano. Många är nu förväntar la Dea att dra bort en stor rout av sina egna, men det är inte precis en sida som inrättats för att spela in förrymda segrar.

De sju mål som Atalanta medgav förra helgen står för 21% av sina mål mot denna term. De har medgett 0,92 per match hemma den här säsongen, att hålla nollan i 46% av deras matcher på egen mark. Den posten ska bli ännu bättre på söndag, med Pescara misslyckas med att hitta på nätet i 36% av sina ligamatcher. La Dea har hållit nollan i sina fyra senaste hemmamatcher, och vi förväntar oss att hålla denna form kommer. Delfini har gjort mål bara en gång i sina senaste sju möten med helgens motstånd.

Atalanta inte exakt har en stor poäng rekord den här säsongen, har de gjorde två mål eller färre i alla utom två av sina senaste 13 hemma. De har inte drabbats tre mål här i ligan sedan oktober. Ovanpå det, 12 av sina senaste 13 utflykter på denna grund har sett mindre än fyra gjorda mål, medan 85% av la DEA: s hemmamatcher har sett under 3,5 mål. Med tanke på denna statistik, vi backar en vinst för värdarna och under 3,5 mål, som verkar väl kostar 7/5 med bet365.

© BetExplorer.net