Atl. Madrid – Sevilla Speltips

Atl. Madrid	-	Sevilla

Sevilla hade en lysande säsong fram till denna månad men det verkar bara vara att gå fel på en avgörande punkt i kampanjen. Tecknen var där när de hade turen att slå Athletic hemma i början av mars i en trött ser display. De har inte vunnit någon av sina tre matcher sedan falla alla men ur titelracet och deras besvikelse förvärrades av deras Champions League avfarten vid Leicester i lågsäsonger. Stoppningen bara verkar ha slagits ut av dem något och även på sitt bästa, skulle detta ha varit en mycket tuff match.

Atletico Madrid är väl i stånd att utvidga Sevilla fattiga springa här. De gjorde allt de hade i mitt i veckan för att säkra en säker passage in de sista åtta av Champions League. Denna konkurrens kommer att prioriteras nu, men det finns fortfarande arbete att göra för att säkerställa att de kommer att spela i det igen nästa säsong. Seger här skulle flytta dem till inom 2 poäng i Sevilla och i stark konkurrens om 3: e plats och en rak passning i gruppspelet som kommer att vara ett huvudmål för dem nu så det är en stor spel för Simeone: s män och de ska vara riktigt inriktning på 3 poäng.

Hemma har Atleti fortfarande varit mycket stark övergripande denna säsong. De genomsnitt 2,23 poäng per match i deras sista år på Vicente Calderon, vann 69% av deras hem ligamatcher. De får inte ha varit lika fast i ryggen men har fortfarande hålls rena lakan i 54% av sina hemmamatcher så Sevilla kommer att behöva göra det mesta av alla chanser de får.

Vid den andra änden, kommer skador innebär Atleti kommer att vara mycket beroende av Antoine Griezmann att ge pricken. Han har varit i brand sedan årsskiftet med 12 mål i 18 matcher denna kalenderår och uppbackning Griezmann att göra mål när som helst på 5/6 kan vara väl värt ett fladder.

Sevilla ser ut som en sida som verkligen behöver denna internationella paus bara för att omgruppera och fånga andan efter skadliga några veckor. De är inte riktigt spelar samma kvalitet på fotboll de var ännu en månad sedan och stöd Atletico Madrid att vinna på 4/6 ser ut det bästa sättet här.

© BetExplorer.net