Augsburg – Leverkusen Speltips

Augsburg	-	Leverkusen
Augsburg kommer att välkomna Bayer Leverkusen till WWK Arena på fredag ​​kväll i matchen vecka 21 i tyska Bundesliga.Augsburg kommer att hoppas att vinna detta spel att knyta Leverkusen på samma punkt som de är bara tre poäng i tabellen nedan. De är 13 i Bundesliga ligan med 24 poäng till sitt namn och är 8 poäng ifrån lag i botten 3 positioner.

Samtidigt är Bayern Leverkusen syftar till att behålla sin vistelse i den övre halvan av tabellen. De är 9th i Bundesliga bord och de har 27 poäng till sitt namn. En vinst i detta spel kommer att förkorta enheters skillnad mellan dem och lagen i 3: e plats och under beroende på andra resultat.

Augsburg och Leverkusen har delat punkter i vart och ett av sina sista 4 utflykter inklusive baksidan av denna fixtur, har 4 matcher slutade i dödläge.

De har båda varit inblandade i 13 tidigare spel har Augsburg vann bara en gång och förlorat 8 gånger till Leverkusen. De har båda dragit 4 gånger som råkar vara deras senaste spel.

Augsburg 6 hemmamatcher mot Bayer Leverkusen har inte gynnat dem, de är winless hemma, efter att ha förlorat 4 matcher och dras två gånger.

Den enda Victory Augsburg har över Bayer Leverkusen har kommit i en Vänskapsmatcher, har de aldrig vunnit en tävlingsmatch mot Leverkusen.

© BetExplorer.net