Barcelona – Valencia Speltips

Barcelona	-	Valencia

Valencia kan vara en skugga av sitt forna själva just nu, men det finns fortfarande ett stort spel känner till matcher mellan dessa också. Det kan bara utlösa Barcelona i livet efter en svag display förra helgen och det är svårt att se någon annan än en hemmaseger resultat.

Los Che gjorde vinna på Camp Nou i La Liga på baksidan slutet av förra terminen men omständigheterna är lite annorlunda här. Barcelona har haft en hel vecka ledigt och vara frisk att gå in det här spelet, deras första hemma eftersom det otroliga 6-1 comeback vinna mot PSG. De har en hel del arbete att göra i titeln ras nu men deras senaste hemmamatcher tyder detta kommer att bli en hektisk kväll för Valencias försvar.

Barca har gjort mål 5 eller flera mål i alla sina senaste 3 utflykter på Camp Nou. De genomsnitt 3 mål per match hemma i La Liga den här säsongen och 2,85 totalt och som är den bästa goalscoring rekord i divisionen. De hoppas kunna ökas genom återkomsten av Neymar och Rafinha här och den senare har varit en av de största mottagarna av denna nya look system de har använt.

Rafinha har dykt upp med 6 mål ligan redan och har bara nyligen trängde sig in i laget på en mer regelbunden basis. Han får in några riktigt framskjutna positioner nu och uppbackning Rafinha att göra mål när som helst på 11/10 kan vara värt en satsning här.

Valencia har förlorat 57% av sina bortamatcher denna term och i genomsnitt bara 0,86 poäng per match på vägen så det finns mycket som tyder på att de kommer att få ett resultat. De kan ha förbättrats lite men fortfarande medger alltför många mål och har tagit bara en poäng från sina senaste 4 bort fixturer. Men det finns anledning att tro att de kommer göra här.

Båda lagen har gjort mål i 70% av sina ligamatcher den här säsongen och 59% av Barcelonas matcher. De orsakade Barca en hel del problem när sidorna träffade tidigare i kampanjen och det gör också att säkerhets Barcelona vinner & Båda lagen gör mål på 6/5 ser ut som ett attraktivt bet här.

© BetExplorer.net