Bastia – Monaco Speltips

Bastia	-	Monaco
Bastia ska hoppas på vad som skulle vara en chock vinna mot Ligue 1 ledare Monaco på fredag ​​kväll. Båda lagen kommer att slåss för mycket olika saker som Monaco söka en ligatitel och Bastia har en kamp på sina händer för att stanna kvar i det bästa flyg.

Bastia är nere på 19: e plats och har drivit 4 poäng från säkerhet. Klubben har vunnit 2 matcher från deras sista tio och har plockat upp bara 9 poäng från de senaste 30 tillgängliga. De har inte heller vunnit hemma för 3 matcher och har vunnit bara tre gånger hela säsongen.

Monaco å andra sidan är formen laget i Ligue 1, de har gått fem punkter tydliga i Nice och är 3 poäng klara av mästare PSG. De är också i form laget i Frankrike och går från klarhet från klarhet. Mål är också med 15 mål i sina senaste fem matcher läskigheter. De har gjort mål otroliga 75 mål den här säsongen som är 25 mer än PSG.
Bastia vs Monaco: Head to Head Stats

Sista gången de två lagen spelat här 2015 Monaco vann med 2-1. Den stora stat är att Monaco har vunnit de senaste 9 armaturer antingen hemma eller borta, detta är helt enkelt fantastisk. Bastia har inte vunnit denna fixtur. Det vanligaste resultatet är 2-0 till Monaco.

© BetExplorer.net