Betis – Osasuna Speltips

Betis	-	Osasuna

Betis har bara vunnit en av sina senaste 10 matcher som just har lagt lite press på chefen Victor Sanchez som ersatte Gus Poyet tidigare denna term. Hemma mot ligans sämre sida är det dock svårt att se förbi klubben Sevilla kommer ut på toppen.

De gjorde en riktigt bra start hemma under den tidigare Depor mannen att vinna fyra av deras öppning 5 hemmamatcher under honom. De har fortfarande en mycket hälsosam 60% rent förhållande ark i hemmamatcher enligt Sanchez men har stött på lite problem med en besvärlig körning av nya armaturer med tre av deras sista fyra hemmamatchen mot topp fem sidor. Upp mot Osasuna, de har en stor chans att komma tillbaka på rätt spår och de bör göra det.

Mannen som normalt producerar när de behöver det, är Ruben Castro. Veteranen anfallaren är deras skyttekung men strejk partner Antonio Sanabria har börjat prestera bättre som säsongen har fortskridit och den unge ska njuta utrymmet denna tvivelaktiga Osasuna försvar kommer att tillåta honom. Med 3 mål i sina senaste 4 matcher, drar tillbaka Sanabria att göra mål när som helst på Evens ser ut att erbjuda värde här.

Osasuna har medgett en woeful 2,41 mål per match i La Liga denna term och 2,62 på sina resor. De är på väg att bryta alla typer av oönskade poster och har fortfarande bara en seger till deras namn och endast 11 poäng. Ingen sida har medgett fler mål än dem i La Liga och de har blivit värre om något. De har medgett ytterligare 3 mål i alla sina senaste 4 bortamatcher och har förlorat all sin sista tre på vägen med 3 mål marginaler.

Betis inte en lysande sida, men de är tillräckligt stabilt defensivt och har ett par spelare som kan avsluta och som kan vara allt de behöver för att rack upp en ganska bekväm seger här mot sådana svaga motståndare. Därför backar Real Betis -1,0 Asian Handicap på 29/40 ser att erbjuda värde här.

© BetExplorer.net