Bologna – Chievo Speltips

Bologna	-	Chievo

Bologna lyckades se ut Sassuolo förra helgen, men det var deras enda seger i sina senaste åtta matcher. Värdarna huvudet i helgen med en dåliga resultat på sin egen mark, efter att ha lidit fyra raka nederlag hemma. Kan Rossoblu avsluta den dåliga avkastningen på söndag, när Chievo besöker Renato Dall’Ara? Det kommer inte att bli en lätt uppgift, med Gialloblu i god form på sina resor.

Chievo komma in i denna match efter segrar på Sassuolo och Lazio för sent, och de är mer än kapabla att ta något i Bologna. värdarna har den 15: e bästa hem rekord i Serie A, vann bara fem av sina 14 matcher här den här säsongen. Den stackars avkastning skulle ha lämnat dem att kämpa för en plats i det bästa flyg, om botten tre var inte så dålig den här terminen. För att göra saken värre för Rossoblu, har de lyckats förlora sina tre senaste matcher på marken utan att släppa in ett mål.

Bologna fans har haft lite att njuta av om deras spel här den här säsongen, de flesta av sina utflykter har varit långt ifrån underhållande. Värdarna har sett mindre än tre mål i 79% av sina hemmamatcher. Chievo har haft några liknande problem, med 54% av sina resor avslutning med under 2,5 gjorda mål. Besökare poäng 58% av sina mål hemma, medan de har förlorat 54% av sina bortamatcher denna term.

Värdarna har en förskräcklig rekord framför mål, i genomsnitt 0,86 mål per match på denna grund. Bologna har misslyckats att göra mål i 50% av deras matcher här, medan de har gjort mål i bara två av deras sista sju hemma. som inte bådar gott för helgens sammandrabbning, det är ganska troligt att detta kommer att bli en annan tråkig affär för Rossoblu stöd att sitta igenom.

Bara 29% av Bolognas hemmamatcher har slutat med båda lagen poäng, medan 46% av Chievo s resor har sett båda sidor att hitta nätet. Den Gialloblu har lyckats hålla nollan i 31% av deras matcher på sina resor, och det finns en god chans att de bidrar till att på söndag. Möten mellan dessa två har varit tyst, med båda lagen scoring i bara ett av sina senaste sju möten. Sista gången båda dessa två gjorde på marken var 2012, och vi backar annan låg poäng affären ser som Bologna har gjort mål en gång i sina senaste fem sammandrabbningar. Vi backar mot båda lagen gör mål, som är prissatt till 4/5 med bet365.

© BetExplorer.net