Caen – Lille Speltips

Caen	-	Lille

Det är all förändring i Lille med Franck Passi i som tillfällig chef och det här spelet, bort till knepiga Caen blir hans första i avgift. Passi har varit en vaktmästare manager tidigare för Marseille och Compostela. Han kommer att debiteras för att hålla Lille i Ligue 1 som är i 17: e plats och har förlorat kommer i detta spel 3 matcher i rad.

Hemifrån Lille i allmänhet har varit dålig med bara två segrar, men deras senaste form har sett dem få 7 poäng från deras sista 15.

Caen är ett läge under Lille och gillar dem behöver dessa tre viktiga punkter upp i luften. De har vunnit Just1 spel i sina senaste fem matcher och står inför sin tuffaste tid i ligan hittills. I sitt sista hem ligamatch gick de ner 4-0 till Bordeaux men innan de hade spelat 4 matcher utan förluster, inklusive en mycket imponerande 3-2 seger över Lyon.

Kan Lille gör det 13: e gången gillt? Eftersom Lille har vunnit denna fixtur hemma eller borta under de senaste 12 gånger går tillbaka till 2009. Den sista gången Caen smakade segern var 2007 och det är den enda segern som de har uppnått i detta stativ i nästan 20 år.

© BetExplorer.net