Caen – Monaco Speltips

Caen	-	Monaco

Förtroende kommer att vara skyhög bland Monaco spelarna och personal efter de övervann ett underskott första benet mot Manchester City att slå Pep Guardiola sida och göra det till kvartsfinalen i Champions League. Monaco var 5-3 ner efter det första spelet på Etihad Stadium, men gav en fantastisk uppvisning, särskilt i första halvlek, på onsdag kväll, att släcka den engelska sidan 6-5 på aggregat.

De går tillbaka till inhemska åtgärder denna söndag eftermiddag när de tar på Caen, som är bara fyra punkter utanför nedflyttning zonen. Monaco förblir obesegrad i ligan 2017 och är tunga favoriter går in i denna 1. Förra helgen såg en smal 2-1 seger över Bordeaux på Stade Louis II och medan Monaco har medgett ofta under de senaste veckorna, deras hot framför mål ser ut att vara lika stark som någonsin. En 3-punkts kudde fortfarande sinsemellan och 2: a placerad PSG med 9 matcher den här säsongen kvar att spela.

Caen tiden är likgiltiga formulär som de ser ut att säkra en annan kampanj i det bästa flyg. Två nya segrar över Nancy och St Etienne har följts upp av en förlust på Angers och sedan oavgjort på 3: e placerad Trevlig förra fredagen. Detta resultat kommer att ha gett en välkommen boost och Caen har en stark hem rekord i 2016/17 (de har vunnit 50% av matcher på SM Caen) det finns en god chans att de åtminstone kommer att få på matchprotokollet i detta en.

Vi förväntar oss Monaco att uppnå minst två gånger i detta spel och fortsätta sin streak framför mål. Även om de kan spenderas från onsdag kväll Champions League slips, är deras vanliga avsikt att gå för att döda tidigt i de flesta matcher. Med detta i åtanke, tillbaka dit för att vara över tre mål i den här, en satsning som är till oddset 6/4 med bet365.

För vår rätt resultat förutsägelse, vi tror att spelet kommer att avsluta 3-1 till Monaco. Det vadet är till oddset 11/1 också med bet365.

© BetExplorer.net