Crotone – Fiorentina Speltips

Crotone	-	Fiorentina

Fiorentina har sett resultaten plocka upp för sent, efter att ha tagit fyra poäng från Cagliari och Atalanta i senaste utflykter. Det har inte hindrat rapporter om en stor sommar översyn, inklusive byte manager Paulo Sousa. Den tidigare Swansea chef har underpresterat den här säsongen, att sätta sitt jobb på linjen. Denna resa till Crotone är en annan möjlighet för den portugisiska tränare att spela in ett annat positivt resultat, och öka sina smala hopp om vistas på Artemio Franchi nästa säsong.

Värdarna har vunnit 21% av sina hemmamatcher den här säsongen, medan de har förlorat hälften av sina utflykter här så långt. Crotone har fått en åtta poäng gap mellan sig och 17: e plats, efter att ha förlorat 71% av sina matcher i sin debut Serie A kampanj. En snabb återgång till Serie B verkar troligt för Sharks, eftersom de har rutinmässigt utklassade i det bästa flyg.

Crotone komma in i det här spelet har medgett två eller flera mål i 19 matcher denna säsong. Det är ett fruktansvärt rekord på baksidan, en som har varit en viktig del av deras kamp. Det är osannolikt att förbättra den här helgen, eftersom de står inför en Fiorentina sida som är ute efter att visa upp sig i flykt i. Hajarna komma in i detta spel har medgett åtminstone två gånger i 50% av sina hemmamatcher. Den stackars försvar står inför en stark Viola attack, som poäng 1,64 mål per match på sina resor, hitta nätet i 79% av sina resor.

Besökarna har vunnit med minst två mål i 60% av sina bort segrar, medan 62% av Crotone s nederlag har varit med två mål marginal. Hajarna bör också oroande om deras rekord mot de större lagen i division, eftersom de har kunnat matcha dem så långt. Hemmalaget har medgett åtminstone två gånger i alla utom en av sina möten med topp 10 motstånd den här säsongen.

Fiorentina har gjorde två mål i sju av sina senaste 11 liga utflykter, medan de är bra mot lag i de nedre delarna. Viola har gjort mål två eller flera i fem av sina sju sammandrabbningar mot lag i den nedre halvan. Vi backar fler mål för bortalaget i helgen, med tanke på att Crotone har medgett två i tre av sina fyra senaste matcher hemma. Över 1,5 mål för bortalaget är prissatt till 8/11 med bet365. Hajarna har misslyckats att göra mål i fem av sina senaste sju, så en seger 2-0 är värt att backa på 13/2 med bet365.

© BetExplorer.net