Eibar – Espanyol Speltips

Eibar	-	Espanyol

Dessa två sidor är båda åtnjuter starka säsonger och är säkert mer än försäsongen förväntningar. Detta är ett tufft spel att ringa på många sätt med Eibar starka hemma men Espanyol svårt att slå på vägen. Barcelona klubb har genomgående få resultat på sina resor som tyder Eibar är lite kort på 19/20 för att vinna den här matchen.

De har heller inte ser ganska så imponerande under de senaste matcher och är ett team som tenderar att blekna i den andra halvan av säsongen. Eibar har bara vunnit en av sina fem senaste matcher och misslyckades med att slå botten Osasuna i sin senaste utflykt. De har medgett 9 mål i dessa 5 utflykter alltför och deras totala defensiva rekord är inte bra med 1.41 mål per match medgav denna term, den gemensamma sämsta resultatet i den övre halvan.

Därför bör Espanyol resa med riktiga tron ​​att de kan få ett resultat som de öga sin bästa placering i många säsonger. De ser på väg mot det och en av de stora skillnaderna här säsongen har varit deras förbättrad form på vägen. De har bara förlorat fyra av sina 14 bortamatcher i alla tävlingar sedan medger 6 i en 10-mål thriller på Sevilla på öppningsdagen. De har undvikit nederlag i 62% av sina bort ligamatcher denna term och har bara förlorat bort till en sida utanför den aktuella topp fem.

Det tyder på att de är kapabla att komma hit och få något. I Gerard Moreno de har någon som har konsekvent ger pricken. Han har samlat in i tre av sina sista 4 spel att flytta till 11 mål för säsongen och uppbackning Moreno att göra mål när som helst på 11/5 ser bra ut här.

© BetExplorer.net