Eintracht Frankfurt – Hamburger SV Speltips

Eintracht Frankfurt	-	Hamburger SV

Även Niko Kovac s Eintracht Frankfurt har genomgått en fullständig översyn sedan knappt överleva nedflyttning slutspelet förra säsongen, har örn säsong avslöjad under de senaste veckorna, med deras progression genom att semifinalen i DFB Pokal den enda positiva bland en förskräcklig körning av bildas i Bundesliga. Lyckligtvis för Frankfurt, deras starka första halvan av säsongen ser dem fortfarande en poäng inom topp 6.

I andra änden av bordet, fly konstnärer Hamburg långsamt att navigera sig borta från skumma vatten vid foten av Bundesliga. Hamburg har tagit tretton poäng från sina senaste sex Bundesliga matcher (W4 D1 L1), som har sett Markus Gisdol sida klättra sju poäng klara av de automatiska nedflyttning fläckar, men deras sista resa på vägen såg dem förlora 8-0 till Bayern München – mind-spel är det sista den nordtyska behov mitt i en nedflyttning luftstrid.

Eintracht Frankfurt är favoriter här på 5/4 med bet365, men vi anser att stöd “Dubbelchans – Rita eller Hamburg” vid 4/6 är ett bättre alternativ här av följande skäl: först och främst, Frankfurts sex poäng intjänade efter julledighet är det näst sämsta resultatet av något lag i Bundesliga (endast botten av tabellen Darmstadt 98 har spelat färre poäng). I motsats, Hamburg är fjärde i tabellen baseras på form i den andra halvan av säsongen, med 13 poäng från åtta matcher – lika många som Borussia Dortmund.

Dessutom, även om Frankfurt var obesegrade hemma tills mitten av februari (W6 D3), back-to-back hem nederlag mot sidorna så svag som Ingolstadt och Freiburg inte kan göra mycket för deras förtroende antingen bland deras värsta kör i år – Eintracht Frankfurt sist förlorat fem Bundesliga matcher i rad under 2004. Samtidigt, men Hamburg hålla en av de svagaste bort poster i Bundesliga, bör deras 8-0 förlust mot Bayern München i sin sista bortamatch tas med en nypa salt. Hamburg är mycket bättre under 2017 och även slå RB Leipzig på egen torv i mitten av februari – Leipzig höll starkaste hem rekord i Bundesliga vid den tidpunkten.

När det gäller en korrekt värdering insats, efter en sådan dålig sikt, Frankfurt kommer sannolikt ge sig ut siktar på en mer konservativ “damage control” tillvägagångssätt, särskilt bland så många skador och suspensioner. Trots en dålig sikt, Frankfurt hålla fortfarande en av de bästa försvar i Bundesliga (gemensamma 4: e bästa – 27 mål medgav) och har bara misslyckats med att göra mål i två av sina 11 matcher på Commerzbank Arena. Därför, mot en in-bilda Hamburg, förväntar vi oss att det är en snäv affären och en attraktion 1-1 på 5/1 med bet365 erbjuder några anständiga potential.

© BetExplorer.net