FC Porto – Tondela Speltips

FC Porto	-	Tondela
FC Porto har åtnjuter en bra runda form i ligan, som har hållit dem på en lång segerrad. I helgen de har en chans att utvidga sin goda form som de värd botten placeras Tondela på fredag ​​kväll.

Dragons sist förlorat en Liga spel i augusti förra året mot Sporting CP. De har sedan dess varit obesegrad i Liga och är för närvarande på en 5-spel vinna i rad. Porto är i 2: a plats med 50 poäng, bara en poäng under ledarna Benefica. En vinst i detta spel kommer att ge dem en chans att gå upp i tabellen bör Benefica misslyckas att vinna.

Tvärtom Tondela är i en dålig form de är i foten av tabellen med 14 poäng. De har bara en seger i sina senaste 5 matcher och har misslyckats med att göra mål i fyra av sina senaste 5 utflykter. Chanserna för en Tondela vinnande spelet är nästan noll eftersom de är ännu att få en bortavinst den här säsongen.

Porto och Tondela spelade först mot varandra förra säsongen, och de har bara träffat 3 gånger tillsammans som ligger i Primera Liga.

De tidigare 3 spel mellan de två lagen har plågats med några mål, har Porto bara gjorde en gång mot Tondela, medan Tondela har också gjorde bara en gång mot Porto.

På baksidan av detta spel var dödläge, spelet slutade mållös som de två lagen delade punkter.

© BetExplorer.net