Gijon – Atl. Madrid Speltips

Gijon	-	Atl. Madrid
Atletico Madrid reser till Estadio Municipal El Molinon på lördag för att möta Sporting Gijon som hopp om att behålla sin plats i topp fyra placering.
Atletico Madrid hotas av glider ut ur topp fyra bör de förlorar eller rita det här spelet. De är 4 i tabellen med 42 poäng, en poäng ovanför Real Sociedad som är direkt nedanför dem. Los Rojiblancos njuter en bra körning av 7-game unbeaten strimman och kommer in i detta spel från en back-to-back vinna.

Tvärtom hemmalaget Sporting Gijon avslutade deras winless strimma förra veckan som de besegrade Leganes hemifrån. Segern var deras enda seger i sina senaste 8 spel som de har dragit en gång och förlorade 6 gånger. De kommer att hoppas att bygga vidare på sin förra veckan vinna för att få ett resultat i detta spel

Los Rojiblancos har dominerat sina tidigare 25 möten med 17 segrar och 3 drar, de har förlorat bara fem gånger till Sporting Gijon.

Atletico Madrid Klubbad Sporting Gijon 5-0 i spanska huvudstaden i baksidan av detta stativ i september förra året.

Los Rojiblancos har dominerat sina senaste spel, efter att ha vunnit fyra av sina senaste 7 matcher, förlorade två gånger och dras efter. De har också hållit rena lakan i deras 4 segrar.

Atletico Madrid har vunnit de flesta av sina matcher mot Sporting Gijon hemifrån, hemma de har vunnit 5 matcher och dras 3 spel förlorar fyra.

© BetExplorer.net