Granada – Betis Speltips

Granada	-	Betis
Granada och Real Betis kommer att sparka igång den spanska La Liga spel vecka 23 på fredag ​​kväll på Estadio Nuevo Los Carmenes.Granada är en enorm nedflyttning striden just nu, de är närvarande i 19: e plats i tabellen med bara 13 poäng. De Nazaries slogs 4-0 i sin senaste utflykt förra veckan bort på Eibar. De har också förlorat 3 matcher i sina senaste 5 matcher, de har vunnit en gång och dras efter.
Samtidigt Real Betis är mycket bättre än deras värd, trots deras senaste vinstlöst strimma. Beticos är 13 i tabellen med 24 poäng och de har ett spel till hands. De har plockat upp bara sex poäng från en möjlig 15 i sin senaste fem utflykt, kommer de att hoppas att avsluta sin vinstlöst strimma i detta spel.

Granada och Real Betis har inte varit i mycket handling, har de spelat 13 tidigare spel. 9 av spelen har varit i La Liga, medan resten har varit i Segunda Division, Copa Del Rey och Club vänlig.

Real Betis har vunnit sex av de 13 möten, de har förlorat fyra till Granada och dras tre matcher. Beticos har vunnit 3 spel i varje lekplats mot Nazaries.

Den första delen av detta möte var ett dödläge, slutade matchen 2-2 med de två lagen som delar punkter. Också sin sista match på Estadio Nuevo Los Carmenes slutade i en 1-1 dödläge som båda lagen delade punkter.

© BetExplorer.net