Hamburger SV – Freiburg Speltips

Hamburger SV	-	Freiburg

Hamburger SV och Freiburg kommer fyrkanten av på Volksparkstadion i Bundesliga spelet vecka 21 på lördag kväll.
Der Dino har hittat en ny form, tgey är på en tre-spel vinna i rad i alla tävlingar, och har hållit rena lakan i 3 spel. De är placerade 15 i tabellen med 19 poäng, de är 3 poäng ovanför hot zonen och är hoppfulla att vistas långt borta från zonen.

Freiburg har varit med en blandad påse i form sedan januari tgey har förlorat 2 matcher och vunnit två gånger i år. Deras spel på vägen har varit mycket dålig eftersom de har bara en seger i sina senaste 5 bortamatcher. De blev slagna 3-0 i sin sista match hemifrån och kommer att vilja komma tillbaka till god form på vägen.

Hamburgare och Freiburg spelade 34 matcher tidigare, 17 spel på varje lag hemmaplan.
Der Dino har vunnit 14 matcher mot Freiburg, dras 12 medan Freiburg har vunnit 8 spel.
På Hamburger har vunnit 8 matcher mot Freiburg, dras 5 matcher och förlorat fyra till Freiburg.
Der Dino har inte vunnit en match mot Freiburg sedan 2014, har de dragit 3 spelomgångar mellan dem sedan och förlorade en gång vilket är baksidan av detta verktyg.

Med Hamburger nyfunna form i de senaste 2 veckorna, de satt bo långt borta från hotet zonen. De kan också räkna med deras hem form de är närvarande i en obesegrad formulär hemma.

Vi räknar med Hamburger att komma i topp i det här spelet som deras besökare har varit dålig på bortamatcher. Men vi räknar de två lagen att komma i matchprotokollet.

© BetExplorer.net