Hoffenheim – Darmstadt Speltips

Hoffenheim	-	Darmstadt

Hoffenheim kommer att välkomna botten placeras Darmstadt till Wirsol Rhein-Neckar-Arena på lördag i Bundesliga matchdag 21.

Hoffenheim på allvar driver för toppen 4-positionen, de är 5 i tabellen med 34 poäng, samma poäng som Dortmund i den 4: e plats. De hade en chans att gå över Dortmund förra veckan men de också förlorade också. De måste vinna detta spel hoppas att Dortmund glider att gå över them.However, om de misslyckas med att vinna detta spel de kan glida ner t 6th beroende på andra resultat.

Samtidigt Darmstadt fick sitt 3: e seger för säsongen förra helgen, besegrade de Borussia Dortmund 2-1. den sista helgen vinna var inte tillräckligt för att lyfta dem ur släppzonen eftersom de fortfarande behöver fler poäng. De kommer att hoppas att bygga vidare på denna vinst och antända deras redan mörka årstiden.

Hoffenheim och Darmstadt har vunnit lika många matcher i sina få möten i det förflutna, de har båda vunnit 5 matcher vardera och dras 4 gånger.

På baksidan av detta spel på Darmstadt gynnade ingen av lagen, de delade bytet som matchen slutade 1-1.

Darmstadt vann deras senaste möte här på Wirsol Rhein-Neckar-Arena, besegrade de Hoffenheim 0-2 februari.

Hoffenheim har vunnit två av sina 6 spel på Wirsol Rhein-Neckar-Arena mot Darmstadt, har dragit en gång och förlorade trice till Darmstadt.

© BetExplorer.net