Juventus – Palermo Speltips

Juventus	-	Palermo
Juventus kommer att se att ytterligare utöka sin ledning i toppen av Serie A tabell som de förbereder sig för att ta på nedflyttningskandidaterna Palermo hemma på fredag.

Bianconeri kommer att ha ett öga på sina kommande matcher, inklusive en runda 16 slips med Porto. Värdarna kommer i detta spel som har tjänat en välförtjänt seger 2-0 över Cagliari. Som markerar den femte raka Serie A seger för Juventus, och även intressant, de har inte medgett ett mål under den körning.

Allegri gjorde ring några förändringar för deras sista match, nämligen att ge Claudio Marchisio – som har tillbringat lite tid på bänken nyligen – en chans att börja. Det är en nackdel för hans nya 4-2-3-1 formation, som den italienska internationella har funnit det svårt att spika ner en plats i startelvan.

Gonazlo Higuain, Paulo Dybala, Mario Mandzukic, och Juan Cuadrado har alla spelats samtidigt till förödande effekt, vilket ytterligare ger dem den extra kanten mot Porto. Om den portugisiska klädsel kommer att vara nervös, ja då kommer Palermo vara helt förstenad. Den Rosanero sitter i botten tre och åtta poäng mellan dem och Empoli, letar inställd på att spela sin fotboll i Serie B nästa termin.

De var ingen match för Atalanta som de förlorade 3-1 hemma, och förväntas inte vara mycket av en match för Juventus. Sicilianarna trodde att de hade vänt ett hörn som de tjänat en smal 1-0 seger över andra nedflyttning kandidater Crotone artighet av ett mål av Ilija Nestorovski, men drabbades av en stor bakslag mot La Dea och kommer att sakna förtroende inför sin resa uppe i norr.

Palermo har bara vunnit en av sina senaste 20 bortamatcher mot lag rang ovanför dem i tabellen (D6, L13).
Juventus har vunnit sina senaste 28 hemmamatcher – en Serie A-post.
Bianconeri har vunnit sina senaste 9 matcher mot Palermo i alla tävlingar.
Den Rosanero har också misslyckats med att göra mål i sina sista 9 matcher mot Juventus.
Juventus har vunnit sina senaste åtta ligamatcher, samtidigt hålla rena lakan i sju av dem.

© BetExplorer.net