Leganes – Malaga Speltips

Leganes	-	Malaga

Malaga är en verklig tillstånd av fritt fall och helt plötsligt spelet har en känsla av en nedflyttning sex-pekare. Leganes kommer att flytta över den sida från Costa del Sol om de vinner det och på nuvarande form du skulle behöva säga att de är fullt kapabla att göra det.

Efter en lysande start, såg Leganes “toppen flygning debut som det kan bli något av en mardröm men de har verkligen kommit tillbaka på rätt spår under de senaste veckorna. Några viktiga aktörer har återvänt till full fitness efter långa skador och några januari tillägg har också hjälpt. De fick en lysande punkt i Sevilla förra gången ut och bjuder på en tredje raka hemmaseger här.

Vad de har gjort bra den här säsongen är slå team runt dem i nedflyttning skrot och som kan vara en central faktor för att hålla dem i ligan. 5 av sina 6 ligan segrar har varit mot sidorna för närvarande i botten sex och de kommer infall de kan lägga till ytterligare en här.

Samtidigt saker verkar bara gå från dåligt till värre för Malaga. Visst under de senaste tre månaderna verkar det som allt har avslöjad. Första tränare Juande Ramos avslutas oväntat och hans ersättare Marcelo Romero skulle räcka drygt 2 månader innan han avskedades efter en fruktansvärd körning av resultat, inte hjälpt av en skada kris. Deras tredje tränare för säsongen Michel, gjorde också den sämsta möjliga start, förlorade 2-1 hemma mot Alaves förra helgen.

Malaga har förlorat 4 matcher i rad kommer i denna match som ett resultat och har bara vunnit en av sina senaste 16 matcher i alla tävlingar, vilket antyder även en punkt skulle vara ett bra resultat här. De har inte vunnit borta hela säsongen i La Liga och genomsnittliga bara 0,43 poäng per match på vägen.

Därför besökarna kommer att resa lite på förtroende och med Leganes utför riktigt bra i några av deras senaste spel, backar Leganes 0,0 Asian Handicap på 1,650 ser en ganska säker satsning här.

© BetExplorer.net