Lorient – Nice Speltips

Lorient	-	Nice
När du är i botten av ligan och dess februari en av de sista lag som du vill stå inför är trean Nice. Hemmalaget hade en anständig lapp körningar i slutet av januari början av februari men en bortaförlust med 4-0 till St Etienne har sett laget kraschen tillbaka ner till jorden.
Fortfarande Lorient var borta från hemmet och på Stade du Moustoir de kommer att hoppas att Nice resa svårare än en gång trodde. Lorient har förlorat bara en match hemma i sina senaste fem matcher och de har vunnit 45% av deras spel hemma.

Nice ligatiteln ambitioner har tagit en svaj sen när de har glidit fem poäng bakom ledarna Monaco och är nu på tredje plats bakom PSG. De har två segrar från sina senaste fem matcher. Trevligt har inte vunnit en bortamatch sedan november, vilket är nästan tre månader sedan, och denna post har verkligen försvårat deras liga chanser.

De två lagen möttes bara i januari i Coupe de France där hemma Lorient vann med 2-1. Lorient har haft utmärkta resultat över Nice här inte förlora under de senaste fem spel som går tillbaka till 2012. Men i alla spel i ligan Lorient har gått nästan tre år utan en seger över Nice.

© BetExplorer.net