Marseille – Rennes Speltips

Marseille	-	Rennes

Även om Marseille genomgår en stund fylld med inkonsekvens de skulle vara bra att komma ihåg att de är bara 4 poäng efter fjärdeplacerade Lyon och en eventuell europeisk ståndpunkt. Problemet för L’OM är deras bort formulär där de har förlorat 3 matcher i rad. Men nu är de hemma och bör vara full av tillförsikt när de tar på Rennes på lördag sen eftermiddag.

Marseille har förlorat bara en match hemma hela säsongen och även det kan förlåtas som det var mot Monaco. De har vunnit 27 av de 36 poäng som på Velodrome och startar som favoriter att vinna detta spel. Den stora nyheten för Marseille är att Lassana Diarra kontrakt har sagts upp efter en ömsesidig överenskommelse som spelaren ville bort.

Rennes har inte förlorat i 5 matcher men alla dessa matcher har slutat i ritar. Laget glada och sedan besviken i sin sista match hemma till Nice när de körde in i en två mål leder bara att slösa bort det och låt trevlig komma tillbaka.

Nästan ett år sedan, kom Rennes hit och bedövas sina värdar med en 5-2 seger. Rennes har vunnit de två senaste matcher mellan de två slå Marseille tidigare denna säsong 3-2. Rennes har haft några goda förmögenheter komma hit vinna 3 gånger från sina senaste fem besök. De sista två spel där Marseille har varit hemmalaget har sett 11 mål.

© BetExplorer.net