Metz – Nantes Speltips

Metz	-	Nantes
Metz två spel vinna loppet kom till en dånande stopp efter att de revs 5-0 av Monaco. Men många trodde en förlust och om Metz kan omgruppera de har alla chanser mot Nantes att hävda sin formen tillbaka och flytta tillbaka upp bordet.

Metz som lider av en två-punkt avdrag avkunnats av FFF fortfarande befinner sig i 16: e plats och två punkter ovanför nedflyttning zonen. Om något, har de visat att de har kampen i dem att stanna upp.

De är obesegrade hemma så långt i 2017 och har sträckt som spelar in sin senaste 4 matcher. Nantes “härliga 3-2 seger över Marseille förra veckan var tillräckligt för att driva dem till 12: e plats och en vinst här skulle se dem bekväma i mitten av tabellen. Att vinna avslutade en tre-match winless körning.

På vägen, Nantes är den 6: e bästa laget i ligan även om de fortfarande har förlorat nästan hälften av deras spel. De har dock gått 3 matcher obesegrade bort och det är en ganska imponerande rekord.

Metz har inte slagit Nantes här sedan 2004 trots att de bara har spelat här tre gånger sedan. Det har varit tre matcher från det förflutna 7 som har slutade 0-0.

© BetExplorer.net