PSG – Lyon Speltips

PSG	-	Lyon

PSG kommer hoppas kunna fortsätta sin väckelse efter dumpas ut ur Champions League med Barcelona tidigare denna månad när Lyon besöka på söndag kväll i vad som är en annan kritan konflikt i Ligue 1 titeln ras. Hemmalaget är obesegrad i den inhemska konkurrensen sedan före jul, men de förblir 3 poäng bakom ledarna Monaco med 9 matcher kvar. Med Monaco har en överlägsen målskillnad, är gapet effektivt fyra punkter så Unai Emery sida kommer sannolikt att behöva varje punkt finns om de ska behålla sin krona.

Sedan hamra Marseille 5-1 på Stade Velodrome för några veckor sedan, har PSG vann två matcher med bara ett mål. Vinner över Nancy och undersidan Lorient har inneburit att de har hållit jämna steg med Monaco, men i minut det ser inte ut som om det kommer att vara tillräckligt för att göra anspråk på titeln. Uruguayanska anfallaren Edinson Cavani har varit i unbelivable form i denna kampanj och redan har en enorm 27 mål till hans namn i 2016/17. Han kommer sannolikt att vara den viktigaste anfalls hotet igen i denna match. Trots att inte göra poäng så många gånger som Monaco, PSG har det bästa försvaret i divisionen, har medgett endast 20 gånger.

Lyon tiden har lyckats 17 poäng från sin 13 bortamatcher denna säsong och ser ut att ta 4: e plats och därmed en plats i nästa säsongs Europa League. De är också fortfarande i den här kampanjen nuvarande tävling och utvecklats till kvartsfinal efter att övervinna romer i deras runda av 16 slips. Detta kan spela in PSG händer som Lyons spel i Italien var på torsdag kväll.

© BetExplorer.net