Roda – G.A. Eagles Speltips

Roda	-	G.A. Eagles
Go Ahead Eagles kommer att resa till Parkstad Limburg Stadion på fredag ​​kväll för att möta Roda JC med hopp om att få en dubbel vinst mot dem den här kampanjen.

Roda kommer utkommit en 2-2 dödläge i sin senaste utflykt, har de bara en seger i sina senaste 5 matcher och har förlorat trice. De är i 15: e plats med 19 poäng, bara två poäng över sina besökare. De behöver en seger i detta spel för att stanna upp ovanför nedflyttning zonen.

Örnarna är djupt i nedflyttning, de är 17 på plats med 17 poäng sammanbundna med det sista laget ADO Den Haag. Men de har upplevt dyker upp i händelser nyligen som de har vunnit sina två sista utflykter scoring totalt 5 mål i de två spelen. De kommer att hoppas att förlänga god ton att klättra över deras värd i tabellen.

Roda och Eagles har inte registrerats oavgjort i någon av deras tidigare möten har de träffades 12 gånger, 9 Eredivisie och 3 KNB spel.

Gruvarbetarna har vunnit 8 gånger i sina senaste 12 möten och förlorat 4 gånger Eagles.

En stor del av romer seger har varit borta från hemmet, har de vunnit 3 matcher hemma och förlorade en gång till Eagles hemma.

Eagles vann baksidan av detta spel som de besegrade Roda 2-0 i september.

© BetExplorer.net