Sampdoria – Juventus Speltips

Sampdoria	-	Juventus

Juventus gjorde en imponerande uttalande i mitt i veckan, eftersom de rutinmässigt sågar av Porto för att boka en plats i Champions League kvartsfinalen de. Medan de har mer europeiska åtgärder för att komma, de italienska mästarna måste lägga sina kontinentala tryck på is, eftersom de ser att täta en sjätte raka italienska titeln. Men den gamla damen inför en tuff test på söndag, när de reser för att möta en form Sampdoria sida. Kommer de lämnas lider av en Monday baksmälla?

Mästarna ser formidabel upp framför sent, med sin nya look sida att få ut det bästa av argentinska framåt Paulo Dybala. Deras 4-2-3-1 inrätta tillåter Juve att vara en mycket mer offensiv sida, vilket ger dem gott om alternativ framöver. Eftersom de gjorde bildandet förändring, Juventus har vunnit 12 av sina 13 matcher. Det är otroligt imponerande form och deras kliniska form kommer att fortsätta i helgen.

Men Juventus kommer upp mot en imponerande Sampdoria sida. De har etablerat sig i den övre halvan av tabellen tack vare en stark nya körningen. De är nu obesegrad i sju matcher, vunnit fem av dem. I lördags såg dem fylla i en dubbel över bittra rivaler Genoa, vilket naturligtvis är en stor moral booster. Samp är i genomsnitt bara blyg av två mål per match på deras aktuella körningen, medan de gör 1,57 mål per match hemma. De Blucerchiati har hittat nätet i 82% av sina ligamatcher, med 63% av deras totala mål denna term kommer på sin egen mark.

Sampdoria ska få chansen att lägga till deras mål drag i helgen, efter poäng på Juventus Stadium tidigare den här säsongen. De Blucerchiati har en möjlighet att skada Juve här, eftersom mästarna har ett problem att balansera två matcher i veckan. De medgav i fem av sina sex matcher efter Champions League gruppspelet matcher. I sina senaste 10 matcher direkt efter Monday åtgärd Old Lady har medgett i sju av dem.

Juventus besökte stadion i november för att möta Genoa, som efter en Champions League slips med Sevilla kom dagar. Att resa slutade i en 3-1 förlust, med mästarna sätta i en förskräcklig display. Vi kan se mer problem för den gamla damen här, och vi backa båda lagen gör mål på jämnar med bet365.

© BetExplorer.net