Sevilla – Eibar Speltips

Sevilla	-	Eibar
Sevilla kommer hoppas att ta en seger mot Eibar här gången som de spelar värd för dem på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan ha dragit den första etappen.

Sevilla är i 3: e plats i La Liga tabellen med 46 poäng, de har 2 poäng under Barcelona i den andra positionen. De har varit bra form, efter att ha vunnit tre, förlorade en gång och dras efter i sina senaste 5 utflykter. De har en chans att gå om Barcelona med en vinst i det här spelet ska Barcelona förlora.

Eibar är 11 poäng under sin värd Sevilla, de den 7 plats och har samlat 35 poäng. De har vänt bra i de senaste spelen både på hemmaplan och på avstånd fixturer.

Los Armeros är på en tre-spel vinna i rad och har poäng minst 3 mål i varje spel. De kommer att hoppas att förlänga körningen till 4 matcher.

Sevilla har varit utmärkt mot Eibar i sina 11 tidigare möten har de förlorat bara en gång mot Eibar.
Los Nervionenses har hävdat seger 5 gånger mot Eibar och har också dragit 5 ​​matcher med dem.
Deras spel på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan har sett Sevilla vinna 3 gånger och dras två gånger, förlorar ingen.
Sevilla finns för närvarande obesegrad i sina senaste 6 matcher mot Eibar, efter att ha vunnit tre av spelen och dras tre.
På baksidan av detta spel på Estadio Municipal de Ipurua slutade i en 1-1 dödläge gynnar ingen av de två som de delade poäng.

© BetExplorer.net