Udinese – Palermo Speltips

Udinese	-	Palermo

Udinese hävdade en välbehövlig seger över Pescara förra helgen, och de har en utmärkt chans att följa upp det mot en annan kämpar sida. Besökarna har kommit under eld för en massa saker av sent, inklusive utnämning av en verklighet tv-stjärna som deras senaste president. Det är bara deras senaste problem i en säsong där de drivande i den andra nivån. Kan värdarna dra nytta av Rosanero fattiga formen och hävdar en annan vinna?

Udinese hävdade en punkt mot Juventus i sin sista hemmamatch, eftersom de blev den första sidan för att hålla mästarna till en liga dra den här säsongen. De såg nyligen av AC Milan på denna grund, vilket gör detta till en skrämmande resa för Palermo. Besökarna är sju poäng från säkerhet efter att ha lidit en 3-0 förlust mot Roma förra gången ut. Denna förlust var första gången de hade misslyckats med att göra mål i chef Diego Lopez.

Palermo är hoppfull om att komma tillbaka till poäng sätt med ett mål på Udinese, särskilt med tanke på deras senaste rekord på denna grund. De har hittat nätet i sina senaste fem resor till Dacia Arena, så att de kan räkna med att studsa tillbaka genom att hitta protokollet åtminstone. Medan den kämpande sidan väntas möta en tuff uppgift i någon resa, de är bättre på sina resor än hemma den här säsongen.

Den Rosanero har hävdat 67% av sina poäng och 70% av sina mål den här säsongen från Renzo Barbera. Palermo har varit kliniskt på sina resor så långt, att göra poäng i 93% av sina matcher på vägen. Med tanke på att Udinese har medgett i fem raka hemmamatcher, vi sannolikt att se en bortamål på Dacia Arena i helgen.

Men Palermo är hemskt på baksidan, medger i 11 bortamatcher. De har hållit en nollan på sina resor denna term, medger 2.14 mål per match på sina resor. Udinese har gjort mål i 86% av sina hemmamatcher, och det borde fortsätta mot en av de värsta sidorna i ligan. Vi backar dem att förlänga Rosanero dåliga defensiv körning, särskilt eftersom 86% av besökarnas bort resor har slutade med båda lagen poäng. Sju av de senaste åtta möten mellan dessa två har slutat med båda sidor att hitta nätet. Det är därför vi backar BTTS här, som är prissatt till 19/20 med bet365.

© BetExplorer.net