Wolfsburg – Darmstadt Speltips

Wolfsburg	-	Darmstadt

Interim coach Andries Jonker har gjort en omedelbar effekt sedan övertagandet härskar på Wolfsburg. Förra helgen imponerande och välbehövlig, 1-0 vinst borta till 2 placerad RB Leipzig gör om fyra punkter i två matcher under hans ledning efter tidigare 1-1 dra bort till Mainz. Wolfsburg är inte utom fara ännu, dock. Wolfsburg har 26 poäng totalt – värst någonsin totalt i detta skede i kampanjen – är motsvaras av två andra sidor: Werder Bremen och Hamburger SV – den senare som sitter i nedflyttning play-off plats på grund av målskillnad ensam.

Darmstadt tjänade en mycket behöver vinna hemma mot Mainz förra helgen och coach Torsten Frings kommer att vara desperat för hans sida att få sina första poäng på vägen. 11 poäng skiljer hans sida från Werder Bremen och säkerhet – den största skillnaden finns någonsin varit i detta skede av säsongen sedan nedflyttning play-off återinfördes för säsongen 2008/09 – och saker och ting börjar se olycksbådande för liljor.

Wolfsburg är favoriter här på 8/15 med bet365 och även om vi känner Wolfsburg är laget värda stöd, det finns bättre värde att vara hade i “Goal Line – Under 2,5” av följande skäl:

Först och främst, är varken Wolfsburg eller Darmstadt känd för att ha dödat ton mål. I själva verket, i Bundesliga, har endast Darmstadt (17) gjorde färre mål än Wolves (22) den här säsongen. Darmstadt problem, och därmed 100% besegra rekord i matcher på vägen (L11), ligger i deras inkonsekvens framför mål – Darmstadt har misslyckats att göra mål i 73% av sina matcher på vägen och, framför allt, i vart och ett av deras sista fem. Samtidigt, även om Wolfsburg gestalt är verkligen att vända till det bättre, verkar Jonker stil att diktera en mycket mer konservativ spelstil, med Wolfsburg poäng bara två mål under honom (en attraktion 1-1 och en seger 1-0).

Där Wolfsburg kommer att få ytterligare mål från verkar dock klart. Jonker verkar veta hur man får ut det bästa av anfallaren Mario Gomez (8 mål hittills den här säsongen). Jonker lyckades Bayern München och Gomez för fem matcher i slutet av säsongen 2010/2011, då Mario Gomez gjorde 9 mål (åtminstone en i varje match). När du lägger till dessa till målet Gomez har gjort mål i varje Wolfsburg två sista matcher, har tyska framåt gjorde 11 mål i 7 matcher under hans ledning. För dem som fantiserade en helst målskytt insats här, är Mario Gomez på en att hålla utkik efter på 1/1 med bet365.

När det gäller en korrekt värdering satsning, skulle vi inte bli förvånade om Darmstadt misslyckas att göra mål igen här. Wolfsburg har hållit nollan i 33% av sina hemmamatcher och även lyckats hålla en mot Bundesliga 3: e bästa brott (RB Leipzig) förra helgen. Därför, Wolfsburg vinner utan insläppt mål på 7/5 skulle vara en alternativ möjlighet för säkerhetskopiering värdarna. Även Wolfsburg är inte alltför vild när det gäller poäng, poäng två mål (för andra gången 2017) verkar sannolikhet mot en sida så svag som Darmstadt. Som sådan, Wolfsburg vinner 2-0 vid 6/1 är en anständig shout här.

© BetExplorer.net